BELKYRA – премахване на двойна брадичка

Двойната брадичка е често срещан естетичен проблем както при мъжете, така и при жените. Независимо дали се е появила с напредване на възрастта или е резултат от промяна в теглото, двойната брадичка досега бе неефективно лекувана. BELKYRA е първата в класа си ефективна терапия за мъже и жени, които искат да премахнат двойната си брадичка, и да подобрят профила си.

Как работи BELKYRA?

BELKYRA е единствената одобрена терапия от Американската академия по храни и лекарства (FDA), която необратимо разгражда мастните клетки под брадичката. Активната съставка на BELKYRA е дезоксихолева киселина - молекула, която помага за разграждане и абсорбиране на мазнините в тялото.

Как се прилага BELKYRA?

BELKYRA е безопасна инжекционна терапия, която протича в рамките на 15-20 минути. Дерматологът определя терапевтичния курс в зависимост от индивидуалните потребности на пациента. Видимите подобрения се наблюдават след 2 до 4 процедури. При някои пациенти могат да се приложат до 6 терапии, за да се постигне най-добрият за тях ефект. След като бъдат постигнати желаните резултати, повторно лечение не е необходимо.

Има ли възстановителен период след терапията?

При повечето хора времето за възстановяване е минимално. Известно неразположение може да има след първата терапия, но не е необходимо откъсване от работния процес или отлагане на ангажименти. След процедурата е възможно да се получи лек оток, което означава, че продуктът работи. Възможно е да се появят зачервявания, хематоми, изтръпване или сърбеж.

Има ли противопоказания?

Терапията е подходяща само за възрастни хора. Не се препоръчва за лечение на бременни или кърмещи жени. Терапията не се препоръчва и на хората, свръхчувствителни към дезоксихолевата киселина, пациенти със заболяване на щитовидната жлеза, нарушено кръвообращение, бъбречни или чернодробни увреждания.

Кои са подходящите пациенти за BELKYRA?

Потенциални кандидати за терапия с BELKYRA са тези, които се хранят здравословно и спортуват, но въпреки всичко двойната брадичка не изчезва.