Новини

BIODERMA събра дерматолози от Балканите на тема “Дерматоскопия”

на .

Над 300 дерматолози от България, Сърбия и Македония взеха участие в научната конференция Дерматологични срещи с BIODERMA, която се организира за четвърти път в София. Това е едно от най-мащабните научни събития в региона и тази година се проведе в модерното технологично пространство на Sofia Event Center.

MD кодове – революция в подмладяването

на .

MeDical Codes™ са медицински кодове за точков лифтинг. Казано с други думи, MD Codes™ са поредица от практически стратегии и прецизни точки за инжектиране на хиалуронови филъри във всяка анатомична област на лицето. Технологията е разработена от бразилския пластичен хирург д-р Маурицио Де Майо и се смята за революция в лицевата естетика.

И мъжете луднаха по терапиите за подмладяване

на .

И мъжете все повече търсят технологиите на естетичната медицина, за да възстановят младежкия си облик и подобрят външността си. Това показват изследванията на Американската академия за лицева пластика и реконструктивна хирургия.

Изобретиха еликсира на младостта

на .

В началото на годината на пазара се появи еликсирът на младостта – Juvederm Volite. Продуктът, последна иновация на Allergan, вече се използва за антиейджинг процедури в Клиниката по дерматология и естетична медицина „DERMAPLUS“.