Новини

И мъжете луднаха по терапиите за подмладяване

на .

И мъжете все повече търсят технологиите на естетичната медицина, за да възстановят младежкия си облик и подобрят външността си. Това показват изследванията на Американската академия за лицева пластика и реконструктивна хирургия.

Изобретиха еликсира на младостта

на .

В началото на годината на пазара се появи еликсирът на младостта – Juvederm Volite. Продуктът, последна иновация на Allergan, вече се използва за антиейджинг процедури в Клиниката по дерматология и естетична медицина „DERMAPLUS“.

MD кодове – революция в подмладяването

на .

MeDical Codes™ са медицински кодове за точков лифтинг. Казано с други думи, MD Codes™ са поредица от практически стратегии и прецизни точки за инжектиране на хиалуронови филъри във всяка анатомична област на лицето. Технологията е разработена от бразилския пластичен хирург д-р Маурицио Де Майо и се смята за революция в лицевата естетика.

Д-р Магдалина Гюрова взе участие в престижния Merz Master Class Paris 2017

на .

В края на януари в стилния Pullman Paris Tour Eiffel hotel се проведе първият за 2017 Merz Master Class – събитие, което събира водещите специалисти в областта на естетичната медицина от различни страни. Участник във форума бе и топ дерматологът д-р Магдалина Гюрова.